Versnel en vereenvoudig uw verkoopproces.

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 555 van /data/sites/web/dfonebe/www/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 380 van /data/sites/web/dfonebe/www/includes/common.inc).

De Sales Configurator is een optionele module in ons ERP-pakket. Het is een extra toepassing voor de configuratie van klantspecifieke producten en diensten, de berekening van verkoopprijzen, marges en kostprijzen, de productie van functionele en technische productbeschrijvingen, en de configuratie van visualisaties (indien van toepassing).

Met deze configurator kan u uw klanten onmiddellijk een prijs en een beeld geven van het product dat ze bij u kunnen bestellen. Op die manier zal u hen sneller kunnen overtuigen om tot de aankoop over te gaan, en worden dure nieuwe bezoeken vermeden.

De klanten die gebruik maken van onze Sales Configurator hebben niet alleen hun omzet doen stijgen, maar belangrijker nog, ze hebben hun kosten per klant weten te beperken.