Op tijd aankopen was nog nooit zo eenvoudig.

Aankoopbon klaarzetten
Artikelfiche
Automatische bestellingen
Optrekken tot minimum stockhoeveelheden

Maak een analyse van de tekorten.

Maak aan de hand van een analyseprogramma uw bestelbonnen aan leveranciers klaar. Zowel naakte artikelen als onderliggende assemblages kunnen hiermee berekend worden. U vult in een veld in welke artikelen u wil gaan produceren, om een stock aan te leggen of een grote bestelling in het vooruitzicht op te vangen, en het systeem zal u een overzicht geven van alle nodige componenten, assemblages, voorbehandelingen, hulpgrondstoffen, en meer.

Voer automatische bestellingen uit.

Op basis van verkoop

In een oogwenk kan u de bestelbonnen aan uw leveranciers automatisch aanmaken op basis van uw binnengekomen orders van uw klanten.

U kan bestellingen ook eenvoudig linken aan een dossier of een project, of zelfs reserveren voor een bepaalde klant, zodat anderen deze artikelen niet kunnen verkopen of gebruiken.

Bestellen tot minimum of maximum stockhoeveelheid

Met één functie kan u bovendien vlot uw voorraad optrekken tot minimum of maximum stock. Met DF one houdt u eveneens rekening met de minimum bestelhoeveelheid (M.B.H.) en eventuele veelvoud verpakkingen.

Prijsaanvragen

Meerdere leveranciers

Met het programma prijsaanvraag is het eenvoudig om bij verschillende leveranciers snel en efficiënt offertes aan te vragen.

Automatisch gekoppeld aan uw artikelen

Meer nog, bij het invullen van de prijzen bij ontvangst, worden deze automatisch gekoppeld aan het artikel. Op die manier kan u meerdere leveranciers toevoegen voor éénzelfde product. Bij de bestelling zal u ook verwittigd worden dat er andere leveranciers of goedkopere leveranciers voor dit product bestaan. Zo werkt u steeds voordelig, snel, en up-to-date.