Kennismaken in een aangename sfeer.

DF one: ERP à la carte

Tijdens onze ontbijtsessies maakt u in een aangename setting kennis met Cotrabels DF one. Ontdek bij een warme kop koffie of thee in het hart van Gent onze ERP-oplossing op maat. In stijlvolle zalen, uitgerust met de laatste video- en computertechnologie, krijgt u van onze ervaren lesgevers een duidelijk idee van hoe DF one uw bedrijf kan helpen betere beslissingen te maken. U krijgt zo een glashelder beeld van ons totaal ERP platform en de voordelen ervan voor uw onderneming, zoals:

  • Centraliseer uw communicatiesysteem op één plaats;
  • Breng met één muisklik alle stuurinformatie samen;
  • Bouw een geschiedenis op van leveranciers, bestellingen, klanten, en meer;
  • Maak snel en eenvoudig lijsten of rapporten, van producten tot en met klanten;
  • Volg elke stap in uw projecten nauwgezet op;
  • Vereenvoudig orderverwerking en procesbeheer.

Het is maar een greep uit de vele mogelijkheden die DF one u kan bieden. Kom vrijblijvend naar een van onze ontbijtsessies en laat u verleiden door de methode om uw bedrijf leniger te maken. Want ons ERP-systeem heeft nog heel wat meer in petto.

Opleidingen: de kneepjes van het vak

Uiteraard bieden we u ook opleidingen aan waar u DF one tot in de puntjes leert beheersen. Samen met onze ervaren lesgevers navigeert u moeiteloos door het systeem. De opleidingen zijn er op alle niveaus: van beginners tot gevorderden. Zo krijgt u niet alleen het systeem sneller onder de knie, maar raapt u ook veel sneller de vruchten voor uw bedrijf.

Op zoek naar vergaderruimte?

Het Veer stelt professionele, volledig uitgeruste vergaderruimte ter beschikking in het hart van Gent.

Meer info op het-veer.be